WhatsApp
Yükleniyor...

Radyo Hosting

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Radyo Hosting
25 Ocak 2023, 01:44 0 Yorum 431 Okuma

  • Radyo yayını nasıl dinlenir?

    Radyo hizmeti sağlanan sunucularımızda SonicPanel altyapısı kullanılmakta olup, hizmeti satın aldığınızda yönetim paneli üzerinden radyo ile ilgili bütün ayarları yapabilirsiniz. Yönetim paneli üzerinden edineceğiniz adresi dilerseniz kullanıcılar ile doğrudan paylaşabilir ya da web sitenize bir player yardımı ile ekleyerek sitenize erişim sağlayan kullanıcıların yayınınızı dinlemesini sağlayabilirsiniz.

  • Radyo dinleyici kapasitesi nasıl hesaplanır?

    Radyo reseller paketleri arasındaki farklar, yayınlarınızı eş zamanlı olarak dinleyebilecek kişi sayısı ve yükleyebileceğiniz mp3 dosya alanıdır. Sahip olduğunuz yayın adresleri üzerinden yayınlarınızı dinleyen her kullanıcı 1 kişi olarak sayılır. Paket dahilinde sahip olunan dinleyici limitinin dolması durumunda ise yeni bir kullanıcı yayınlara ulaşamayacaktır. Böyle bir durumda üst paketlere geçiş yaparak dinleyici limitinizi genişletebilirsiniz.

  • Radyo Hosting hizmetinin avantajları nelerdir?

    Kesintisiz bir radyo yayını yapabilirsiniz. Zamanla artan kitlenize karşılık üst paketlere kolaylıkla geçiş yapabilir ve bu geçiş esnasında herhangi bir kesinti yaşamadan yayına devam edebilirsiniz. Auto DJ özelliği ile sizler bilgisayar başında olmasanız dahi yönetim panelinden yapacağınız birkaç ayar ile otomatik yayın yapabilirsiniz.

  • Radyo yayını yapan sunucunun lokasyonu neresidir?

    Tüm sunucularımız Avrupa lokasyonludur.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum